Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Master Blaster visszatérése új maxival

Master Blaster - Master Blaster visszatérése új maxival

A 2002-2003-as évek kirobbanó sikerű diszkó csapata nagyon hosszú idő után újra a dance zenét kedvelők látómezejére került. Új daluk nem csak, hogy tényleg rendkívül jó lett, de még klip is készült hozzá. Elég nagy változások történtek a csapat felállásában is, hiszen Rico Bass az egyik alapító tag 2005-ben kivált, mégis a lendületük maradt a régi.

Habár a csapat már 2006 óta próbálkozik a visszatéréssel, ennek volt az eredménye a 2007-es Can Delight és a 2008-as Everywhere, mégsem sikerült számukra. Az új dal címe Come Clean s már a cím is jelzi, hogy mint ahogyan régen, most sem tértek el a jól bevált recepttől, tehát feldolgozást készítettek. Mégis más lett valami, mert míg a Hypnotic Tango-ban és régebbi sikereikben nem vokáloztak át egy dalt sem – az Everywhere-en kívül -, addig új daluk nem csak új női énekest kapott, de a régi hangszerelés is eltűnt. Bárha valakinek nagyon hiányozna a régi hangzás, az meg tudja hallgatni azt a változatát is a nótának, csupán az most „Retro Mix” néven fut. A klip nem túl fantáziadús, de illik a dalhoz, és sokkal jobb, mint hajdani klipjeik, amelyek elég sok kritikát kaptak.

Master Blaster - Master Blaster visszatérése új maxival

A rajongók számára külön öröm lehet, hogy még az idén ezen kívül legalább egy, azonban az is lehet, hogy kettő másik új szerzeményét is megjelentetik a Come Clean sikerének függvényében.

Pál Richárd

2009. 11. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Master Blaster visszatérése új maxival cikk képei
Master Blaster - Master Blaster visszatérése új maxivalMaster Blaster - Master Blaster visszatérése új maxival