Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hungarian allstars dal a legális zenéért

Szabó Eszter - Hungarian allstars dal a legális zenéért

Szabó Eszter és Kontor Tamás szerzeményét már a tengerentúlon is díjazták egy nemzetközi dalversenyen. A szerzők ezúttal magyar nyelvre írták át dalukat, és felkérték zenész barátaikat is, hogy énekeljenek velük, akik mindannyian örömmel vállalták a felkérést. Így a hazai zenei élet színes palettájáról számos kíváló hang képviseltette magát: Gáspár Laci, Tóth Gabi, Keresztes Ildikó, Roy és Ádám, Szabó Eszter, Kontor Tamás, Farkas Zsófi,Szecsődi Karcsi, Puskás Peti, Mark, Abaházi Csaba, Judy, Zalatnay Cini, Röme, Hien, VIVA Zola, Széles Iza, Gitano.

A "Tarts életben még" c. dal egy gyönyörű ballada, amiben korra és zenei stílusra való tekintet nélkül álltak össze a sztárok, hogy megértessék rajongóikkal: helyzetük egyre nehezebb. Az illegális letöltők a zenészeket minden bevételüktől megfosztják, attól is, amiből az újabb lemezek készülnének, így lassan a zenészeknek, - akármilyen elhivatottak is-, semmi esélyük sem marad arra, hogy újabb albumokat készítsenek.

A stúdiómunkálatok közepette videó klip is készült, amely hamarosan látható lesz a hazai zenecsatornán. A felvétel különlegessége, hogy megjelenik ugyan, de a gyönyörű dalhoz egyáltalán nem készül a közönség számára megvásárolható album, így a hangfelvétel sehol sem lesz beszerezhető, csak a rádióban, televízióban hallgatható majd meg.

2009. 11. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hungarian allstars dal a legális zenéért cikk képei
Szabó Eszter - Hungarian allstars dal a legális zenéért