Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új köntösben a trió csúcsdala

The Unbending Trees - Új köntösben a trió csúcsdala

Az 1982-ben megalakult, mifelénk leginkább a Missing című felvétel 1995-ös, Todd Terry által készített remixével ismert Everything but the Girl nevű brit duó énekesnője, Tracey Thorn átdolgozta a The Unbending Trees nevű együttes You Are a Lover című szerzeményét, amely a 2010 elejére tervezett harmadik szólólemezén kap helyet.

Tracey és a magyar zenészek ismerik egymást – az énekesnő közreműködik a trió első, angol nyelvű Chemically Happy (is the New Sad) című albumának Overture című dalában. A korong Nagy-Britanniában a Strange Feeling Records gondozásában jelent meg, a napokban az énekesnő is ezzel a kiadóval kötött szerződést. „Az átdolgozást még nem hallottuk, de Tracey eddigi munkássága ismeretének fényében biztosak vagyunk abban, hogy nagyon jó verzió született. Annyit tudunk csak, hogy elektromos gitárra épül” – nyilatkozta Hajós Kristóf énekes.

The Unbending Trees - Új köntösben a trió csúcsdala

A The Unbending Trees is az új nagylemezén dolgozik, megjelenése jövőre várható. Annyi tudható róla, hogy közreműködik rajta a Megasztár harmadik sorozatából ismert, a Magashegyi Undergrounddal 2007-ben kiváló maxi CD-t készített Bocskor Bíborka is. (Új Szó)

Puha József

2009. 11. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 11. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új köntösben a trió csúcsdala cikk képei
The Unbending Trees - Új köntösben a trió csúcsdalaThe Unbending Trees - Új köntösben a trió csúcsdala