Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

„Elvis Country Tour 2009Hungary” 2009.november 19-29.

Elvis Presley - „Elvis Country Tour 2009Hungary” 2009.november 19-29.

A két felvonásos, humorral fűszerezett, minden korosztálynak és rétegnek élményt nyújtó zene-kultúrtörténeti feldolgozás, hol autentikusan, hol pedig kreatív újításokkal gördül végig a KIRÁLY karrierjének- életének legfontosabb állomásain. Az élőzenés nagyprodukcióban Miller Zoltán mellett, a Vocal Idiots társulat, Elvis by Fly és a Roll'skate Boogie nagyzenekar vezetik fel a tökéletes Elvis illúziót, a Skóciából hazánkba érkező Elvis Presley imitátor Európa Bajnokot, Rob Kingsley-t.

Elvisnek köszönhetjük, hogy a rock zenét a világ megszerette és az élet szinte minden területén, a beszédbe, az öltözködésbe, a viselkedésbe maradandót alkotott, történelmet írt. A ’60-as évek végén zajló forradalmi mozgalmak is benne gyökereznek. A 135 perces „Elvis Presley Story” minden korosztályhoz és réteghez eljutó kultúrtörténeti feldolgozás, igazi vérpezsdítő rock-szeánsz, amelyben a zene mellett a színházi elemeknek is fontos szerep jut. A több évtizede, szinte kizárólag ebben a műfajban tevékenykedő magyar rock & roll zenészek, valamint a ceremóniamester szerepét ellátó Miller Zoltán közösen vezetik fel a tökéletes Elvis illúziót, a skót Rob Kingsley Európa-bajnok Elvis imitátor személyében. A különböző történelmi és előadói korszakok, dalok, stílusok, hangszerelések híven jelenítik meg a R&R király karrierjét, fontosabb állomásait, és olykor azok társadalmi hátterét is 1954-től 1977-ig.

Helyszínek:

• Budapest / József Attila Színház nov. 21. szombat 15 óra és 19 óra
• Zalaegerszeg / Hevesi Sándor Színház nov. 22. vasárnap 18 óra
• Szombathely / Megyei Művelődési Központ nov. 23. hétfő 19 óra
• Veszprém / Művelődési Központ nov. 25. szerda 19 óra
• Szeged / IH Rendezvényközpont nov. 26. csütörtök 19 óra
• Kecskemét / Erdei F. Kult. Konf. Központ nov. 27. péntek 19 óra
• Győr / Bartók Béla Megyei Műv. Közp. nov. 28. szombat 19 óra
• Eger / Gárdonyi Géza Színház nov. 29. Vasárnap 18

2009. 11. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 10. 15:42
Sziasztok! Elkészült a weboldalam… bár még készítem, mert nem teljes! A témája a zene lesz minden mennyiségben! Amit most megtalálsz rajta azok a premier videóklippek…. lesz rajta fórum, pletykarovat, klub, és rengeteg zenei hír! Sőt! Ha megnézitek az oldalam és pénzt is szeretnétek keresni van egy valós ajánlat! A reklámját felraktam a videók oldalára! Ha az oldalon rákattintassz a lap tetején lévő mozgó kisreklámra akkor azon keresztül tudsz regisztrálni egy nagyon jó közösségi rendszerbe amiben teljesen ingyenesen, kockázatok nélkül és biztosan tudsz pénzt keresni! Ebben én is benne vagyok Szóval nézzétek meg az oldalam! http://www.citytrendmusic.sokoldal.hu/videoklipp

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

„Elvis Country Tour 2009Hungary” 2009.november 19-29. cikk képei
Elvis Presley - „Elvis Country Tour 2009Hungary” 2009.november 19-29.