Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Peches Robbie

Robbie Williams - Peches Robbie

Az új évezred legsikeresebb brit énekesének menedzsmentje két öngólt rúgott gyors egymásutánban. Robbie Williams visszatérő dalának és nyolcadik stúdiólemezének nagy-britanniai megjelenését egyaránt rossz időpontra tette.

A Reality Killed the Video Star című album októberben kiadott Bodies című beharangozó szerzeményéből 89 ezer példányt értékesítettek a brit zenei piacon a megjelenés hetében. Ezzel az eredménnyel korábban listavezető lett volna a kislemezek brit összesítésében, október 18-án azonban nem tudta megszerezni az első helyet. A The X Factor tavalyi győztese, Alexandra Burke felvételéből, a Flo Rida közreműködésével készült Bad Boys címűből 187 100 példányt adtak el, s ezzel az élre iratkozott fel.

Robbie Williams - Peches Robbie

Most az említett tehetségkutató tévéműsor tavalyi sorozatának másik felfedezettjével, a második helyen végzett JLS nevű kvartettel gyűlt meg Robbie baja. Az albumából a szigetországban hiába értékesítettek 85 ezret már a megjelenés napján, és az első héten összesen 238 125 példányt, a fiúcsapat nagylemeze kelendőbb volt, 239 644 példányban talált gazdára, így az énekes listavezető tervei nem váltak valóra. A korong – akárcsak annak első dala – a brit rangsor ezüstérmes pozíciójába érkezett meg. Csak összehasonlításképpen: az év korábbi legjobban debütáló albumából, Eminem lemezéből, a Relapse címűből májusban 166 952 példány kelt el az első héten.

A történtek nemcsak azért bosszantóak, mert a Reality Killed the Video Star az első olyan Robbie Williams-stúdióalbum, amely nem tudta megszerezni a brit eladási lista csúcsát, hanem mert a helyezések a zene történelemkönyvébe is bekerülnek, s ott már nem részletezik, hogy mi lett volna, ha más időpontot választanak a dal és a korong megjelenésének. (Új Szó)

Puha József

2009. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 17. 17:26
Hát, peches ("pekkes", mint Csé mon'ta ma reggel is egy beszorult betörőre, Pandúrovás fölénnyel) is lehet, ha Csé nem válogatta be a ma esti "Sztárfigyelő" (konzerv) anyagába... Igaz-e? ;-) ;-P
Vendég 2009. 11. 17. 18:10
normálisak vagytok egyébként? vagy csak ennyire maximalisták lennétek Robbie helyében? Most attól, hogy nem lett listavezető a nagy-és kislemeze, attól még lehet jó és színvonalas a zenéje. Meg ha a mai társadalom ilyen igénytelen zenére vágyik, mint Alexandra Burke, akkor nagyon tudom sajnálni az embereket..De Robbie akkor is benne van még a top 5-ben, könyörgöm!!!!!
Vendég 2009. 11. 17. 18:12
ez a baj a mai zenészekkel, hogy magasra teszik a lécet, és ha egy no.1 számuk lesz, és mondjuk a következő nem lesz az, akkor az már bukás.... pedig egyáltalán nem!
Vendég 2009. 11. 17. 20:57
Na, az ilyen cikkeket szeretem, ami tényeket közöl és nem az olyan shiteket, amik összevissza hazudgálnak mindenféléket, mint a borsék meg a blikkék.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Peches Robbie cikk képei
Robbie Williams - Peches RobbieRobbie Williams - Peches Robbie