Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael: Live In London DVD decemberben

George Michael - George Michael: Live In London DVD decemberben

George Michael 2009. december 7-én megjelenteti különleges "Live In London" c., 23 dalból álló teljes koncert anyagát dupla DVD-n és nagy felbontású Bluray lemezen, melyen 3 és fél órányi koncertanyag és 45 percnyi extra (behind the scenes) kap majd helyet. Ez lesz George Michael karrierjének legelső és egyben utolsó koncertfilmje.

Az anyagot "Az Utolsó Kettő" koncert alkalmával rögzítették, a londoni Earls Court arénában 2008. augusztus 24-én és 25-én, mely a diadalmas "25 Live" turnénak az utolsó állomása volt, és itt láthatták a rajongók őt utoljára élőben ilyen nagyszabású koncert keretében.

A "Live In London" George Michael karrierjének már-már történelmi jelentőségű dalait mutatja be, mint a "Careless Whisper", a "Freedom", a "Faith", az "Everything She Wants" és az "Amazing". Megtalálható lesz rajta egy speciális bónusz dokumentumfilm is "I'd Know Him A Mile Off!" címmel, mellyel betekintést nyerhetünk a teltházas show színfala mögött zajló varázslatába, és még magát az énekest is végigkövethetjük a színpadra lépése előtti és utáni pillanatokban.

George Michael - George Michael: Live In London DVD decemberben

George Michael a világ egyik legsikeresebb férfi előadója több mint 100 millió lemezzel a háta mögött, 11 #1 kislemezzel és 8 #1 albummal Nagy-Britanniában valamint 6 #1 kislemezzel az Egyesült Államokban.

2009. 11. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 12. 9:37
megneztem a dvd-t, hangminosegben vannak bajok, foleg a helyszini keveressel, de a koncert jo nagyon

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael: Live In London DVD decemberben cikk képei
George Michael - George Michael: Live In London DVD decemberbenGeorge Michael - George Michael: Live In London DVD decemberben