Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Celine Dion utóda Leona Lewis?

Leona Lewis - Celine Dion utóda Leona Lewis?

A mozitörténet egyik legsikeresebb filmjeként számon tartott Titanic a My Heart Will Go On c. dal nélkül nem lett volna ugyanaz a film, mint amit ma ismerünk. Persze előadója, Celine Dion is nagyon sokat köszönhet a Titanic-nak. Cameron új filmje, az Avatar végefőcímdalát, melynek címe I See You (Theme from Avatar), most ismét egy már jól ismert, de még fiatal előadó énekli: Leona Lewis.

A 24 éves énekesnő 2006-ban, egy angol tehetségkutató-tévéműsor győzteseként vált ismertté. Azóta háromszor jelölték Grammy-díjra, bemutatkozó lemeze többszörösen kiérdemelte a platinadíszt, és az A Moment Like This-t közzététele után harminc perc alatt több mint 50 000-en töltötték le. Az Avatar dalát, akárcsak Celine Dion titanicos slágerét az Oscar-díj nyertes James Horner szerezte. A hozzá tartozó klipet James Nava, Beyoncé és Shakira klipjeinek rendezője készíti.

2009. 11. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 24. 18:24
Ön is "azt gondolja" dear Csé? akkor lehet, hogy úgy volt. "azt gondolja"... képzelje, B-nek állítólag osztálytalálkozója volt a Csányisokkal, és az iWiW-en azóta felélénkült a "forgalom" nála!? csak azt nem értem, hogy ő 1974 aug. születésű, és vannak nála egy évfolyammal fiatalabb csajok!? akkor ez hogy' van/volt??? illetlen "vok"? ;-/
Vendég 2010. 01. 29. 9:01
Celinnek sokkal szebb a hangja, és a MHWGO is sokkal jobb szám, mint ez.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Celine Dion utóda Leona Lewis? cikk képei
Leona Lewis - Celine Dion utóda Leona Lewis?