Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új tagot igazolt a Boyzone

Boyzone - Új tagot igazolt a Boyzone

Múlt szombaton Londonban koncertezett a Boyzone, és erre az egyetlen estére egy igen különleges meglepetésvendég vette át az október elején elhunyt Stephen Gately helyét. Hogy ki volt az illető? Tessék kattintani és eláruljuk!

Picture Of You

A Boyzone múlt szombaton koncertezett először azóta, hogy Stephen Gately október 10-én életét vesztette Mallorcán. A zenekar azonban nem „megfogyatkozva”, négy taggal lépett a közönség elé a London déli részén található Battersea-ben, erre az estére ugyanis csatlakozott hozzájuk Andrew Cowles is, aki ugye Stephen Gately férje volt.

A szombati fellépésnek ráadásul nem Ő volt ez egyetlen meglepetésvendége: tiszteletét tette a Take That-vezér Gary Barlow is, aki Ronan Keatinggel duettben adta elő a Back For Good című megaslágert. Ronan Keating egyébként néhány hete jelentette be, hogy hamarosan egy tribute-albummal tisztelegnek Stephen Gately emléke előtt.

Juhász Gergely

2009. 11. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 11. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új tagot igazolt a Boyzone cikk képei
Boyzone - Új tagot igazolt a BoyzoneBoyzone - Új tagot igazolt a BoyzoneBoyzone - Új tagot igazolt a BoyzoneBoyzone - Új tagot igazolt a BoyzoneBoyzone - Új tagot igazolt a Boyzone