Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Rolling Stones turné 2010-ben

Rolling Stones - Új Rolling Stones turné 2010-ben

Mick Jaggerék nem tudnak a fenekükön ülni és élvezni a gondtalan nyugdíjas éveket: mostmár biztos, hogy a Rolling Stones 2010-ben új világkörüli turnéra indul.

Anybody Seen My Baby

Az utóbbi hónapokban többször is lehetett hallani arról, hogy 2010-ben újabb világkörüli turnéra indul a Rolling Stones, ám a zenekar részéről eddig senki sem támasztotta alá ezt a pletykát. Most viszont a hírt megerősítette egy, a Stoneshoz igazán közeli forrás is: nevezetesen a 21 éves Ekaterina Ivanova, az orosz pultoslány, akit a gitáros Ronnie Wood tavaly szedett fel egy bárban. Ekaterina egyelőre annyit kotyogott ki, hogy a Stones tényleg új turnéra készül, és a tagok rendszeresen egyeztetnek telefonon a koncertsorozat részleteiről.

Rolling Stones - Új Rolling Stones turné 2010-ben

A Rolling Stones legutóbbi turnéja a Budapestet is érintő Bigger Bang Tour volt. A zenekar ezzel a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, hiszen ez a koncertsorozat rekord összegű, 437 millió dolláros bevételt hozott.

Juhász Gergely

2009. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Rolling Stones turné 2010-ben cikk képei
Rolling Stones - Új Rolling Stones turné 2010-benRolling Stones - Új Rolling Stones turné 2010-benRolling Stones - Új Rolling Stones turné 2010-benRolling Stones - Új Rolling Stones turné 2010-ben