Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Balesetezett Britney Spears teherautója

Britney Spears - Balesetezett Britney Spears teherautója

Múlt csütörtökön balesetet szenvedett az a teherautó, ami Britney Spears ausztrál turnéjának felszerelését szállította. Hogy volt-e személyi sérülés? És hogy milyen rekordot döntött meg Spears a kenguruk földjén? Egy kattintás és minden kiderül.

Everytime (Live)

Balesetezett az a teherautó, ami Britney Spears ausztrál turnéjának néhány felszerelését szállította. A szerencsétlenség múlt csütörtökön történt Parkes városának közelében egy autópályán: annyira erős volt az oldalszél, hogy felborította a teherautót. A kocsi sofőrjét azonnal kórházba szállították – az állapota az első hírek szerint nem súlyos –, és szerencsére Britney Spears színpadi kellékeiben sem keletkezett semmilyen komolyabb kár.

Britney Spears - Balesetezett Britney Spears teherautója

Az énekesnő egyébként múlt vasárnap este fejezte be egy hónapos ausztrál turnéját, amit rögtön egy komoly rekorddal is megfejelt: az ottani rajongók ugyanis négy éjszaka alatt összesen 66.247 belépőjegyet vásároltak meg az Acer Arénába, és Britney ezzel felülmúlta az ausztrál létesítmény eddigi legnépszerűbb zenekarát, a Coldplayt.

Juhász Gergely

2009. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Balesetezett Britney Spears teherautója cikk képei
Britney Spears - Balesetezett Britney Spears teherautójaBritney Spears - Balesetezett Britney Spears teherautójaBritney Spears - Balesetezett Britney Spears teherautójaBritney Spears - Balesetezett Britney Spears teherautójaBritney Spears - Balesetezett Britney Spears teherautója