Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tribute koncert Stephen Gately emlékére

Boyzone - Tribute koncert Stephen Gately emlékére

Vasárnap este egy óriási tribute koncerttel búcsúztak a barátok, zenésztársak és persze a rajongók a Boyzone tragikusan fiatalon elhunyt énekese előtt. A fellépést Gately párja, Andrew Cowles szervezte.

Words (With The Bee Gees)

Vasárnap este minden Stephen Gatelyről és Stephen Gatleyért szólt a londoni Palace Theatre-ben, itt búcsúztatták ugyanis a zenésztársak az októberben elhunyt énekest egy hatalmas tribute koncerttel. Az est Andrew Cowles ötlete volt, aki rengeteg extra belépőt biztosított a rajongóknak, akik pedig nem jutottak be a koncertre, azok a színház előtt emlékeztek Stephen Gatelyre a szitáló esőben.

Boyzone - Tribute koncert Stephen Gately emlékére

A vasárnapi rendezvényen természetesen ott volt az összes Boyzone tag, Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy és Shane Lynch, fellépett az Atomic Kitten, és szó szerint egymást taposták a hírességek: tiszteletét tette Duncan James és Lee Ryan a Blue-ból, egy verssel tisztelgett Stephen Gately emléke előtt a híres brit színész Ian McKellen, de Tony Blair felesége is megjelent a koncerten.

Juhász Gergely

2009. 11. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 11. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tribute koncert Stephen Gately emlékére cikk képei
Boyzone - Tribute koncert Stephen Gately emlékéreBoyzone - Tribute koncert Stephen Gately emlékéreBoyzone - Tribute koncert Stephen Gately emlékéreBoyzone - Tribute koncert Stephen Gately emlékéreBoyzone - Tribute koncert Stephen Gately emlékére