Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kampányt indít a Sugababes

Sugababes - Kampányt indít a Sugababes

A Sugababes lányok csatlakoznak egy nagyszabású méhnyakrák elleni kampányhoz – amihez egyébként a világon bárki csatlakozhat, ehhez csupán egy jelképes lila sálat kell felvenni.

In The Middle

A Sugababes is csatlakozott a 'Fight Cervical Cancer With Style' nevű kampányhoz, ami a méhnyakrák elleni küzdelemre és a megelőzésre hívja fel a figyelmet. Heidi Range, Amelle Berrabah és Jade Ewen nem véletlenül lettek ennek a kampánynak az arcai: a lányok nagyon közeli barátságot ápoltak Jade Goodyval, a 27 esztendős, súlyos beteg Big Brother szereplővel, aki idén márciusban hunyt el méhnyakrákban. A Sugababes lányok egyébként énekeltek is Jade Goody esküvőjén.

Sugababes - Kampányt indít a Sugababes

„Felléptünk Jade esküvőjén, ezzel is azt jeleztük, hogy együtt érzünk vele. Nagyon fontos, hogy a nők ráébredjenek: ők is elkaphatják a vírust. Csökkenteni kell ennek kockázatát, meg kell tenni a megelőző lépéseket” – mondta Heidi Range.

Ő és a másik két Sugababes tag több újságban is meg fog jelenni egy-egy fotósorozattal, amin lila sálat viselnek a kampány részeként.

Juhász Gergely

2009. 12. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kampányt indít a Sugababes cikk képei
Sugababes - Kampányt indít a SugababesSugababes - Kampányt indít a SugababesSugababes - Kampányt indít a SugababesSugababes - Kampányt indít a Sugababes