Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Visszatér a Westlife!

Westlife - Visszatér a Westlife!

Nagyon fontos fordulóponthoz érkezett a Westlife karrierje, az ír srácok ugyanis javában készítik a tizedik nagylemezüket. Erről az első dalt már meg is szereztük és egy kattintás után meg is mutatjuk. Úgyhogy katt.

What About Now

Újra felpörögnek az események a Westlife háza táján: az együttes a héten bejelentette, hogy elkezdtek dolgozni a következő, szám szerint immár tizedik nagylemezükön. Ez lesz a srácok első új korongja a 2007-es ’Back Home’ óta, ami nem mellesleg a Westlife hetedik (!) No1 albuma volt.

A megjelenés pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra. Egyelőre annyi biztos, hogy a lemezen 13 dal lesz, és a rádiók elsőként a ’What About Now’ című szerzeményt fogják játszani – amit a Westlife októberben az X-Factorban is előadott, ezt fentebb mi is megmutatjuk.

Westlife - Visszatér a Westlife!

„A What About Now egy olyan dal, amit kifejezetten nekünk írtak, a vokálok tökéletesek a mi hangunkkal. Az új album pedig egy kicsit tempósabb és frissebb, mint a korábbiak, de ez is egy ízig-vérig Westlife lemez lesz” – árulta el az együttes egyik énekese, Shane Filan.

Juhász Gergely

2009. 12. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Visszatér a Westlife! cikk képei
Westlife - Visszatér a Westlife!Westlife - Visszatér a Westlife!Westlife - Visszatér a Westlife!Westlife - Visszatér a Westlife!