Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön a This Is It DVD

Michael Jackson - Jön a This Is It DVD

Jövő januárban jelenik meg a ’This Is It’ című Michael Jackson film dvd-n és blu-rayen - rengeteg olyan extrával, amiket a moziban bizony nem láthattunk.

This Is It

2010. január 26: ezen a napon jelenik meg dvd-n és blu-rayen a poptörténelem egyik legfontosabb filmje, a ’This Is It’. A kiadvány rengeteg olyan extrát tartalmaz majd, ami a moziváltozatban nem volt látható: például a ’Smooth Criminal’ és a ’Thriller’ vágatlan verzióját, de két külön dokumentumfilmet is rátesznek a lemezre ’Staging the Return: Beyond The Show’ és ‘Staging The Return: The Adventure Begins’ címmel.

Michael Jackson - Jön a This Is It DVD

A ’This Is It’ című filmet abból a nagyjából 100 órás anyagból készítették, amit Jackson legutolsó színpadi próbáin rögzítettek. Itt táncosok, énekesek és zenészek beszélnek arról, hogy milyen érzés együtt dolgozni a pop királyával, de a filmben azt is láthatjuk, hogy Michael Jackson milyen módszerekkel instruálja az embereit.

Juhász Gergely

2009. 12. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön a This Is It DVD cikk képei
Michael Jackson - Jön a This Is It DVDMichael Jackson - Jön a This Is It DVDMichael Jackson - Jön a This Is It DVDMichael Jackson - Jön a This Is It DVD