Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra együtt! Színpadon a legendás Tátrai Band

Tátrai Band - Újra együtt! Színpadon a legendás Tátrai Band

Húsz évvel ezelőtt, 1989-ben jött létre a Tátrai Band legendás, sikert sikerre halmozó felállása Tátrai Tibor gitárossal, Horváth Charlie énekessel, Pálvölgyi Géza billentyűssel, Kovács Tamás basszusgitárossal és más kiváló muzsikusokkal. A legendás felállás tíz év után ismét összeáll, hogy 2009. december 18-án a Papp László Budapest Sportarénában egy felejthetetlen koncertet adjon.

Az igényes muzsikát játszó zenekar, tízegynéhány évi folyamatos csúcsra járatás után azonban egy időre „visszavonult”. A Tátrai Band azonban nem búcsúzott közönségétől, mert nem volt miért. A tagok jól tudták, hogy előbb vagy utóbb folytatni fogják a közös muzsikálást és akkor állnak újra együtt a színpadra, amikor mindegyiküknek igazán nagy kedve támad hozzá. A zenekar az időközben elhunyt Kovács Tamásra is emlékezik, amikor 2009. december 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában tíz év kihagyás után újra színpadra áll, hogy megünnepelje huszadik születésnapját.

2009. 12. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 12. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 08. 18:24
@ 2009-12-08 18:18:18 sztárfigyu' meg a Csé... ;-) ;-P na, megint jó régieket szedett ide. talán múlt héten szerkizte? ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra együtt! Színpadon a legendás Tátrai Band cikk képei
Tátrai Band - Újra együtt! Színpadon a legendás Tátrai Band