Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tovább robog a Keane

Keane - Tovább robog a Keane

’The Night Train’ címmel egy 8 dalos albumot jelentet meg jövő tavasszal a Keane, akik meglehetősen különleges helyszíneken fognak koncertezni.

Crystal Ball

2010. május 8-án egy nyolc dalból álló EP-t jelentet meg a Keane ’The Nigt Train’ címmel. A zenekar egyébként a legutóbbi, 28 országot érintő világkörüli turnén rögzítette a nyolc felvételt, így rengeteg nemzetközi vendégművész szerepel a lemezen, például a kanadai rapper K’Naan, vagy éppen a japán MC Tigarah.

A Keane jövő nyárra egy különleges turnét is tervez, melynek során igen rendhagyó helyszíneken fognak zenélni: az együttes ugyanis angliai erdőkben szeretné bemutatni az új dalokat. A tervek szerint biztosan fellépnek a festői szépségű Bedgebury National Pinetum erdejében, de szeretnének koncertezni otthonuk, East Sussex fái között is.

Juhász Gergely

2009. 12. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
hollosiiza 2012. 09. 28. 9:15
Sziasztok!:) ééés ismét eljönnek hozzánk a fiúk!! Október 30-án koncert a Petőfi Csarnokban!! http://www.youtube.com/watch?v=Oextk-If8HQ alig várom

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tovább robog a Keane cikk képei
Keane - Tovább robog a KeaneKeane - Tovább robog a KeaneKeane - Tovább robog a KeaneKeane - Tovább robog a KeaneKeane - Tovább robog a Keane