Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadója

Marilyn Manson - Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadója

A botrányhős rocker bizony virgácsot kapott a hétvégén a Mikulástól: a legutóbbi albuma ugyanis olyan gyászos eladási adatokat produkált, hogy az Interscope főnökei azonnali hatállyal szerződést bontottak vele.

Tainted Love

Marilyn Manson a múlt hétvégén nem a Mikulás csomagban rejlő kókuszos szaloncukrokat ette, hanem a kefét: a rockerrel ugyanis azonnali hatállyal szerződést bontott eddigi kiadója, az Interscope. Mansont azért rúgták ki, mert az idén májusban megjelent ’The High End Low’ című albuma Amerikában mindössze 121.000 példányban kelt, és ez azért valóban kimeríti a ciki fogalmát.

Marilyn Manson - Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadója

Az énekes egyébként viszonylag emelt fővel viseli a történteket: egy nyilatkozatban azt mondta, hogy az Interscope-pal való szakítás után legalább senkinek nem kell elszámolnia, egyedül Ő maga felügyeli majd a zene-és klipkészítést, azaz akár jól is kijöhet a dologból…

Juhász Gergely

2009. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 10. 20:30
nah ezt hallottam, hát tuti h nem fogja visszafogni magát ezután....bár a high end of the low túl hamar kiszivárgott nem csodálom h nem kelt el belőle túl sok példány, sőt fogadni mernék rá h m.m. direkt csinálta h kirúgassa magát....jellemző lenne rá :D am non baró album bár lehetett volna kicsit gyorsabb is!!!! na mind1.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadója cikk képei
Marilyn Manson - Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadójaMarilyn Manson - Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadójaMarilyn Manson - Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadójaMarilyn Manson - Marilyn Mansont kirúgta a lemezkiadója