Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

GHYMES: A 25 ÉV - ARÉNA

Ghymes - GHYMES: A 25 ÉV - ARÉNA

Jubileumi koncert DVD-t kaptunk télapóra a Ghymes zenekartól, melyen a 2009. január 10-én, a Papp László Budapest Sportarénában tartott teltházas koncert felvételei hallhatók-láthatók.

Minőség, érettség, szerelem - ezek a dolgok, melyekhez a Ghymes együttes eljuthatott 25 év alatt. A most megjelent jubileumi koncert DVD összefoglalása negyed évszázad egyedülálló zenei munkásságának. 2009. január 10-én a Papp László Budapest Sportarénában a Ghymes újra megoszthatta közönségével azt az egyre toluló, egyre édesedő izgalmat, amit a zene iránti elhivatottság és szeretet éltet bennük.

A jubileumi eseményt most otthonunkban is átélhetjük, hiszen A 25 Év - Aréna címmel a koncert teljes anyaga megjelent DVD-n. A 17 élőben előadott dal mellett, extraként egy riportfilm és videoklipek is felkerültek a kiadványra.

A 26 éves GHYMES dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága, valamint Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje. A zenekar azt vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló élő muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek.

stanley

2009. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

GHYMES: A 25 ÉV - ARÉNA cikk képei
Ghymes - GHYMES: A 25 ÉV - ARÉNA