Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

LeAnn Rimes nagyon rossz sofőr

LeAnn Rimes - LeAnn Rimes nagyon rossz sofőr

Az énekesnő szeptember óta már háromszor okozott közlekedési balesetet, a legutóbbit múlt hétvégén. Tessék kattintani és eláruljuk, hogy mi történt!

Can't Fight The Moonlight

2009 bizony nem Leann Rimes éve volt. Az énekesnő pár hónapja jelentette be, hogy elválik a férjétől (mivel összeszűrte a levet a sorozatsztár Eddie Cibriannel), de Leann nemcsak a tárgyalóteremben, hanem a rendőrségen is gyakran megfordult az idei évben: a hölgy ugyanis csak ősz óta három (!) autóbalesetet okozott.

Az elsőt még szeptemberben a kaliforniai Brentwoodban, ahol szemtanúk beszámolói alapján segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, ám később a rendőrségi kihallgatáson bebizonyosodott, hogy nem így történt, így az énekesnőt nem tartóztatták le.

LeAnn Rimes - LeAnn Rimes nagyon rossz sofőr

Leann még ugyanebben a hónapban egy másik balesetnek is részese volt Santa Monicán, ahol állítólag a túlságosan rámenős lesifotósok miatt hajtott neki egy másik kocsinak, az i-re a pont pedig múlt pénteken került fel, amikor a sztár körültekintés nélkül akart kitolatni egy kaliforniai bevásárlóközpont parkolójából, és nekitolatott egy autónak. Csak gratulálni tudunk.

Juhász Gergely

2009. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 04. 18:30
naon jó csízzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

LeAnn Rimes nagyon rossz sofőr cikk képei
LeAnn Rimes - LeAnn Rimes nagyon rossz sofőrLeAnn Rimes - LeAnn Rimes nagyon rossz sofőrLeAnn Rimes - LeAnn Rimes nagyon rossz sofőrLeAnn Rimes - LeAnn Rimes nagyon rossz sofőr