Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Érik a 50 Cent-Susan Boyle duett

Susan Boyle - Érik a 50 Cent-Susan Boyle duett

Tovább folytatódik Susan Boyle mesébe illő története: 50 Cent a Daily Mirrornak mesélt arról, hogy nagyon szívesen dolgozna együtt a Britain’s Got Talent felfedezettjével.

Wild Horses

Susan Boyle körül hatalmasat fordult a világ: az egykori szociális munkás a Britain’s Got Talent című tévéműsornak köszönhetően napjaink egyik legkeresettebb énekesnőjévé avanzsálódott, a november végén megjelent debütáló albuma Amerikában és Nagy-Britanniában is listavezető lett.

Susan teljesítményét azóta a pályatársai is őszintén méltatják: nemrég egy interjúban Seal dicsérte egekbe az énekesnő hangi adottságait, 50 Cent pedig a Daily Mirrornak egyenesen arról beszélt, hogy nagyon szeretne együtt dolgozni Susan Boyle-lal.

Susan Boyle - Érik a 50 Cent-Susan Boyle duett

„Igazán csodálatos hangja van. Én mindig vágyom arra, hogy valami új és cool dolgot csináljak és vele biztosan sikert aratnánk. Csinálnunk kellene közösen egy slágert” – mondta Fifty.

Juhász Gergely

2009. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Érik a 50 Cent-Susan Boyle duett cikk képei
Susan Boyle - Érik a 50 Cent-Susan Boyle duettSusan Boyle - Érik a 50 Cent-Susan Boyle duettSusan Boyle - Érik a 50 Cent-Susan Boyle duettSusan Boyle - Érik a 50 Cent-Susan Boyle duett