Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ki napjaink legjobb egyslágeres előadója?

Daniel Powter - Ki napjaink legjobb egyslágeres előadója?

A Billboard a hétvégén fog közzétenni egy listát napjaink legjobb egyslágeres előadóiról, de mi már most tudjuk, hogy ki végzett az élen. Katt!

Bad Day

Érdekes összeállítást készít a Billboard: a magazin azt próbálja kideríteni, hogy vajon ki lehet napjaink legjobb egyslágeres előadója, és melyik lehet az az egyetlen sláger, ami az egekig repítette a szerzőjét. Nos, az élen nagy valószínűséggel Daniel Powter fog majd végezni a ’Bad Day’ című szerzeményével, ami a 2006-os esztendő egyik legsikeresebb kislemeze volt. Powternek egyébként ezen kívül is volt néhány dala, ám azok csúnyán elvéreztek, az amerikai kislemezlistán még az első 100-ba sem jutottak be.

Daniel Powter - Ki napjaink legjobb egyslágeres előadója?

Daniel Powtert olyan nevek követik az egyslágeres előadók között, mint az Eiffel 65, a Gnarls Barkley, vagy éppen a Crazy Town, a Billboard pénteken közli majd a végleges listát.

Juhász Gergely

2009. 12. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 09. 20:25
Azért a Crazy Townt egyslágeres előadónak nevezni durva... van azért egy pár frankó számuk. De hiába: a nagy számok törvényét nem szaba megszegni. http://musix.blog.hu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ki napjaink legjobb egyslágeres előadója? cikk képei
Daniel Powter - Ki napjaink legjobb egyslágeres előadója?Daniel Powter - Ki napjaink legjobb egyslágeres előadója?Daniel Powter - Ki napjaink legjobb egyslágeres előadója?