Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

R. Kelly őszintén a pedofil vádakról

R Kelly - R. Kelly őszintén a pedofil vádakról

Az énekes emlékiratokat ír, melyben őszintén mesél majd a pedofil vádakról, amik kis híján tönkretették az egész életét. A botránykötet bő másfél év múlva, 2011-ben jelenik meg.

I Believe I Can Fly

R.Kelly emlékiratokon dolgozik, a kötet a tervek szerint 2011-ben kerül a boltokba a Smiley Books forgalmazásában. Az énekes egy profi íróra, David Ritzre bízta magát, aki olyan sztárok önéletrajzait készítette már el, mint Ray Charles, vagy éppen Aretha Franklin.

„Belefáradtam abba, hogy félreértenek. Meg fogom mutatni a könnyeimet, a félelmet és az izzadtságot. Ki fogom nyitni a szívemet, elmondom, milyen jó dolgok vannak az életemben” – mondta Kelly.

R Kelly - R. Kelly őszintén a pedofil vádakról

A rappernek feltett szándéka, hogy mindent elmeséljen a pedofilbotrányról, szó lesz a perekről és az elmúlt hat év eseményeiről, amik majdnem teljesen tönkretették az életét. Robert Kellyt a chicagói bíróság tavaly júniusban felmentette a gyermekmolesztálás vádja alól.

Juhász Gergely

2009. 12. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

R. Kelly őszintén a pedofil vádakról cikk képei
R Kelly - R. Kelly őszintén a pedofil vádakrólR Kelly - R. Kelly őszintén a pedofil vádakrólR Kelly - R. Kelly őszintén a pedofil vádakrólR Kelly - R. Kelly őszintén a pedofil vádakról