Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christmas Top 10 - 08.

Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 08.

Már csak tíz nap van hátra a szeretet ünnepéig, ezért összeállítottunk egy 10-es listát a legjobb karácsonyi dalokból. Mindennap megmutatunk egyet, és hogy melyik a No1, az természetesen majd december 24-én fog kiderülni. A nyolcadik helyen a Band Aid.

Do They Know It's Christmas

Folytatjuk sorozatunkat, egy nagyon érdekes karácsonyi dal tanyázik a Christmas Top 10 nyolcadik helyén: a Band Aid és a Do They Know It’s Christmas. A Band Aid formációt a nyolcvanas évek közepén hívta életre az akkori zenészvilág krémje, mint például Paul McCartney, a Duran Duran, Phil Collins, stb, akik azért álltak össze, hogy pénzt gyűjtsenek az etióp éhínség elleni harchoz.

Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 08.

A ’Do They Know It's Christmas’ című dalt a következő nevek készítették: a Wham, a U2, a Queen, a Spandau Ballet, a Status Quo, a Kool & The Gang, a Human League, a Frankie Goes to Hollywood, a Duran Duran, a Bananarama, a Eurythmics, a Culture Club, a Heaven 17, Sting, Mick Jagger, David Bowie, Phil Collins, Bob Geldof, David Bowie, Midge Urge, Paul McCartney és Paul Young.

Nyolcadik tehát a Christmas Top 10-ben a ’Do They Know It’s Christmas’, folytatás a hetedik helyezettel kedden, addig is jó készülődést!

Juhász Gergely

2009. 12. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Christmas Top 10 - 08. cikk képei
Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 08.Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 08.