Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tahók a kidobók Jay-Z bárjában

Jay-Z - Tahók a kidobók Jay-Z bárjában

A Jay-Z által üzemeltetett 40/40 nevű klub New Jersey egyik legpatinásabb szórakozóhelye, ám a kidobók ritka nagy bunkók: a minap például összevertek három vendéget.

Numb/Encore

Áll a bál Jay-Z Atlantic City-ben álló klubja körül: a 40/40 biztonsági őrei ugyanis a múlt héten összevertek három vendéget. A dulakodást a bár biztonsági kamerái is rögzítették, ezen pedig az látszik, hogy a kidobók a parkolóban nekiesnek egy Bryant Norwood nevű pasasnak és másik két egyénnek, akiket korábban kitessékeltek a szórakozóhelyről.

Norwood már jelezte is a bíróságon, hogy komoly sérüléseket szenvedett, és ennek megfelelően egy egyelőre meg nem nevezett, de határozottan nagy összegű kártérítést szeretne kisajtolni Jay-Z-ből. A két verekedő biztonsági embert azóta már kirúgták.

Jay-Z - Tahók a kidobók Jay-Z bárjában

Jay-Z 40/40 nevű bárja egyébként egészen elképesztő: ebben a gigantikus területű klubban 15 LCD és 8 plazma tévét helyeztek el, kialakítottak 3 (!) külön VIP termet, valamint egy exkluzív játékszobát Play Station gépekkel. Ez a fotó is ott készült.

Juhász Gergely

2009. 12. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tahók a kidobók Jay-Z bárjában cikk képei
Jay-Z - Tahók a kidobók Jay-Z bárjábanJay-Z - Tahók a kidobók Jay-Z bárjábanJay-Z - Tahók a kidobók Jay-Z bárjábanJay-Z - Tahók a kidobók Jay-Z bárjábanJay-Z - Tahók a kidobók Jay-Z bárjában