Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Christmas Top 10 - 06.

Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 06.

Már csak egy hét van hátra a szeretet ünnepéig, ezért összeállítottunk egy listát a legjobb karácsonyi dalokból. Mindennap megmutatunk egyet, és hogy melyik a No1, az majd december 24-én fog kiderülni. A hatodik helyen egy zseniális sláger Billy Macktől.

Christmas Is All Around

A karácsonyi dalok általában a szeretetről és a meghittségről szólnak, ám van egy-két üdítő kivétel, ami egészen más oldalról közelíti meg a témát – ilyen például a Billy Mack-féle ’Christmas Is All Around’. Billy Mack nevű előadó egyébként nem létezik, ez volt a neve a híres színész Bill Nighy-nak az Igazából szerelem című filmben, amit tessék szíves lenni megnézni, mert minden idők egyik legjobb, legötletesebb karácsonyi mozija.

Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 06.

Ebben a filmben Billy Mack egy kiöregedett, drogos rocker, aki készít egy karácsonyi átiratot a Wet Wet Wet ’Love Is All Around’ című dalából, és meg is hódítja vele az angol kislemezlistát. A kedvenc részünk, amikor egy élő tévéműsorban megkérdezik tőle, mit üzen a gyerekeknek, erre Ő azt mondja: „Ne vegyetek drogot! Legyetek popsztárok és megkapjátok ingyen…”.

Szóval a Christmas Top 10-ben hatodik Billy Mack és a Christmas Is All Around. Folytatás az ötödik helyezettel pénteken, addig is további kellemes ünnepi készülődést!

Juhász Gergely

2009. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Christmas Top 10 - 06. cikk képei
Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 06.Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 06.Christmas Top 10 - Christmas Top 10 - 06.