Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

50 Cent dalban alázza Paul McCartney-t

50 Cent - 50 Cent dalban alázza Paul McCartney-t

50 Cent nemrég igencsak kellemetlen helyzetbe került Paul McCartney miatt, és most bosszúból írt egy dalt, amiben a híres gombafejűt és az exnejét, Heather Millst is alaposan kiosztja. Még az új sláger videoklipjét is megmutatjuk, szóval érdemes kattintani!

Do You Think About Me

50 Cent néhány hónapja ugyanazon a repülőn utazott valahová, mint Paul McCartney, és a rapper - kihasználva az alkalmat kért - egy autogramot a híres zenésztől. McCartney örömmel eleget tett a kérésnek, ám egy szót sem volt hajlandó váltani 50 Centtel, ugyanis azt hitte róla, hogy egy egyszerű rajongó. Fifty barátunk tehát kénytelen volt visszakullogni a saját helyére, ennyire megalázó helyzetbe valószínűleg soha az éltében nem került még.

50 Cent - 50 Cent dalban alázza Paul McCartney-t

A rapper azonban nem hagyta annyiban a dolgot: írt ugyanis egy dalt ’Do You Think About Me?’ címmel – amit rá is tett a legutóbbi korongjára –, és pár napja elárulta, hogy ezt a szerzeményt bizony a McCartney-affér ihlette. Sajnos nem áll módunkban szó szerint idézni az egész szöveget – mivel annak feljelentés lenne a vége –, legyen elég annyi, hogy 50 Cent ebben a dalban egy féllábú cafkának nevezni Paul McCartney exnejét, Heather Millst.

A ’Do You Think About Me’ vadonatúj klipje fent megtekinthető, jó szórakozást hozzá…

Juhász Gergely

2009. 12. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 17. 17:42
OK

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

50 Cent dalban alázza Paul McCartney-t cikk képei
50 Cent - 50 Cent dalban alázza Paul McCartney-t50 Cent - 50 Cent dalban alázza Paul McCartney-t50 Cent - 50 Cent dalban alázza Paul McCartney-t