Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

MAGNA KARÁCSONY két helyszínen, sztárvendég: Nagy Feró

Magna Cum Laude - MAGNA KARÁCSONY két helyszínen, sztárvendég: Nagy Feró

Hazánk jelenleg egyik legdivatosabb zenekara, a Magna Cum Laude idén ünnepli első igazi jubileumát. Évek óta kialakult hagyományok egyike a Magna Karácsony, amely 2009-ben két helyszínen kerül megrendezésre. Az egyik helyszín Gyula december 26.-án, a másik pedig, a budapesti Petőfi Csarnok, december 27.-én.

Vidéki sanzon

Az eseményt a különleges koncertek teszik majd egyedivé. Már napközben kinyílik a ház és a Szabadtér udvara, ahol egy elkerített, árkádokkal fedett udvarrészen mini pálinkafogadás és helyben sütött disznótoros varázsol majd egy kis „vidéki” Karácsonyt Budapestre.

Élőben szólalnak majd meg az elmúlt évek tucatnyi fülbemászó szerzeményei közül a Te légy most, a Szinezd újra, a Visszhang, az Átkozott nők, a Vidéki sanzon, vagy a Pálinka dal, melyek minden hazai rádió slágerei és zenekedvelők tízezreinek kedvencei. A koncert vége ezúttal a zenekar régi jó barátja, Nagy Feró lesz! A Magna koncert végeztével pedig a lemezlovas szárnyait bontogató Radnai Péter a ’70-es, ’80-as évek diszkó slágereivel igyekszik majd fokozni – és remüljük nem rontani - a nagykoncert keltette hangulatot.

Magna Cum Laude - MAGNA KARÁCSONY két helyszínen, sztárvendég: Nagy Feró

Fotó: Dudás Ernő

2009. 12. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 12. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 22. 18:47
ez lesz az uccsó tétel mára? ;-P sztárfigyuli meg a "Csé"... (a Teem'ke unokaöccse, a Bence épp itt rosszakodik és nem hagy jáCCani!) ;-( ;-P
Vendég 2009. 12. 22. 18:50
18:48 vége, ugye mon'tam! ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

MAGNA KARÁCSONY két helyszínen, sztárvendég: Nagy Feró cikk képei
Magna Cum Laude - MAGNA KARÁCSONY két helyszínen, sztárvendég: Nagy FeróMagna Cum Laude - MAGNA KARÁCSONY két helyszínen, sztárvendég: Nagy Feró