Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ég veled, Brittany Murphy

Brittany Murphy - Ég veled, Brittany Murphy

Vasárnap reggel 32 éves korában elhunyt Brittany Murphy színésznő, aki nemcsak a mozivásznon, hanem a zenei életben is maradandót alkotott.

Faster Kill Pussycat (With Paul Oakenfold)

Brittany Murphy nevét emlegeti most az egész világ: a gyönyörű színésznő vasárnap vesztette életét a saját otthonában, tragikus hirtelenséggel. A 32 éves Murphynek megállt a szíve, reggel az édesanyja talált rá a zuhanyzóban. A kiérkező mentők már nem tudták újraéleszteni, beszállították a Cedars-Sinai kórházba, ahol nem sokkal később halottnak nyilvánították.

Brittany Murphy - Ég veled, Brittany Murphy

Brittany tizenévesen kezdte a karrierjét a Spinédzserek című filmben, de láthattuk többek között a Sin City, a 8 Mérföld, valamit a Ne szólj száj! című moziban is, amit egyébként alig pár napja vetített a Tv2.

Brittany Murphy - Ég veled, Brittany Murphy

Murphy azonban nemcsak a filmvásznon nyújtott emlékezetes alakításokat: az új évezred közepén kiruccant egy kicsit a könnyűzene világába és vendégművészként szerepelt Paul Oakenfold ’Little Black Book’ névre keresztelt albumán. Brittany ezen a lemezen a ’Faster Kill Pussycat’ című dalt énekelte, ami magasan a korong legjobb slágere volt és egészen a hetedik helyig jutott az angol kislemezlistán.

A színésznő ráadásul ismert világslágereket is profi módon énekelt: a Happy Feet című mozijában például előadta a ’Somebody To Love’-ot a Queentől és a ’Boogie Wonderland’-et az Earth, Wind & Fire-től. Brittany Murphy 32 éves volt.

Juhász Gergely

2009. 12. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 21. 16:41
Nyugodjon békében.
Vendég 2009. 12. 21. 17:04
r.i.p
Angie 2009. 12. 21. 19:04
Nagyon jó szinésznőnek tartottam és tartom is!nyugodjon békében!!!!!!!
Vendég 2009. 12. 23. 17:10
nagyon-nagyon fog hiányozni.ez a lány maga volt a napfény a filmjeiben. nyugodjon békében! :(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ég veled, Brittany Murphy cikk képei
Brittany Murphy - Ég veled, Brittany MurphyBrittany Murphy - Ég veled, Brittany MurphyBrittany Murphy - Ég veled, Brittany MurphyBrittany Murphy - Ég veled, Brittany MurphyBrittany Murphy - Ég veled, Brittany MurphyBrittany Murphy - Ég veled, Brittany Murphy