Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lerészegedett a Spice Girls

Spice Girls - Lerészegedett a Spice Girls

A hölgyek David és Victoria Beckham otthonában ejtették meg a szokásos év végi lealjasodást. A nagy ivászat közben azért egy kicsit dolgoztak is, és valami egészen meglepőt is csináltak...

2 Become 1

A Spice Girls tagjai pár napja megtartották a szokásos közös karácsonyi vacsorájukat, a hölgyek ugyanis az év végén rendszeresen összegyűlnek valamelyiküknél, esznek-isznak (de főleg isznak), és persze kibeszélik az élet nagy dolgait. Idén ennek a partinak David Beckham és Victoria háza adott otthont, a szomszédok legnagyobb bánatára.

„Mindannyian átmentünk Davidhez és Victoria-hoz, jó borokat ittunk és finom ételeket ettünk. Ez az egyetlen időpont, amikor mindannyian egyszerre láthatjuk egymást, ilyenkor kicsit berúgunk és Spice Girls dalokat hallgatunk. Nem tudom elhinni, hogy ezt most bevallottam...” – mondta Emma Bunton a Daily Expressnek.

Spice Girls - Lerészegedett a Spice Girls

A hölgyek természetesen nemcsak mulatoztak, hanem egy kicsit szakmáztak is: gőzerővel készítik ugyanis saját musical darabjukat, amit 2010. november 5-én fognak bemutatni ’Viva Forever’ címmel. A Spice Girls nem mellesleg egy tehetségkutató műsort is szeretne elindítani, itt akarják kiválasztani azt az öt lányt, akik őket fogják játszani a darabban.

Juhász Gergely

2009. 12. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lerészegedett a Spice Girls cikk képei
Spice Girls - Lerészegedett a Spice GirlsSpice Girls - Lerészegedett a Spice GirlsSpice Girls - Lerészegedett a Spice GirlsSpice Girls - Lerészegedett a Spice Girls