Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Steven Tyler a rehabon karácsonyozik

Aerosmith - Steven Tyler a rehabon karácsonyozik

Az Aerosmith frontemberének ismét meggyűlt a baja a drogokkal, így Steven Tyler egy rehabilitációs intézetben tölti a következő heteket. Az új album megjelenése pedig tovább csúszik...

I Don't Wanna Miss a Thing

Az Aerosmith 2009-re új albumot ígért a rajongóknak, ám a zenekar idei esztendeje a visszatérés helyett a nyűglődés jegyében telt. A frontember Steven Tyler ugyanis még a nyár elején leesett (vagy leszédült?) a színpadról egy dél-dakotai koncerten, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az Aerosmith kénytelen volt törölni az egész amerikai turnéját.

Ezután Tyler bejelentette, hogy kiszáll a bandából és szólókarrierbe kezd, ám november elején a New York-i Irving Plaza-ban egy rendezvényen mindenkit megnyugtatott, hogy csak viccelt, és esze ágában sincs kilépni az Aerosmithből. Na, itt már sejteni lehetett, hogy Steven Tylerrel valami nagyon nincs rendben, és most ki is durrant a lufi: az énekes ugyanis a héten bevonult egy rehabilitációs intézetbe, a hivatalos magyarázat szerint a fájdalomcsillapítók túlzásba vitt használata miatt.

Aerosmith - Steven Tyler a rehabon karácsonyozik

„A családom és az orvosaim segítségével vissza fogom szerezni a kontrollt a fájdalom felett és visszatérek a stúdióba, hogy felvegyük az új albumunkat. Szeretem Aerosmitht és imádok ebben a bandában énekelni. Hálás vagyok a támogatásért és a szeretetért” – mondta az énekes.

Steven Tyler legutóbb 2008-ban kényszerült gyógykezelésre, akkor szintén azért, mert a kelleténél több fájdalomcsillapítót és altatót szedett - meg még ki tudja, mi minden mást. Jobbulást!

Juhász Gergely

2009. 12. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2009. 12. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Steven Tyler a rehabon karácsonyozik cikk képei
Aerosmith - Steven Tyler a rehabon karácsonyozikAerosmith - Steven Tyler a rehabon karácsonyozikAerosmith - Steven Tyler a rehabon karácsonyozik