Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael ünnepi dala

George Michael - George Michael ünnepi dala

A népszerű énekes nemrégiben még azt hangoztatta, hogy felhagy a koncertezéssel és új albumot sem készít. Most pedig itt az új kislemeze December Song címmel, közben kiadót is váltott. Lehet, hogy 2010-ben ismét új George Michael lemez várható?

"Szeretem a Karácsonyt, gyermekkorom óta egyike a legkedvesebb ünnepeimnek." - mondta George a közelgő ünnepek kapcsán. A dalt gyermekkori legjobb barátjával, David Austinnel írta.
"Emlékszem, hogy a szüleim mindig nagyon elfoglaltak és feszültek voltak, de Karácsonykor mindenki lenyugodott és az alatt a pár nap alatt kedves volt egymással, és én ekkor nagy biztonságban éreztem magam. Gyermekként, amikor féltem, befeküdtem az ágyamba és a Karácsonyra gondoltam, és annak a békés atmoszférának az emléke segített újra biztonságban érezni magam. Talán sok gyermek érez hasonlóan. David nagyon jól ismert engem, sok egymással megosztott emlékünk van abból az időből." A dalhoz készült videó egy magányos kisfiúról szól, akinek egy varázslatos, mesevilágról szóló álma valóra válik Karácsonykor. Néha, egy felnőtt világban élni zavarba ejtő és magyányos élmény lehet.
"Sokat beszélgettem erről Kennyvel" - mondja George élettársára, Kenny Gross-ra utalva, akivel 13 éve élnek együtt. Reméljük, hogy az énekes új dala mindenkinek fog tetszeni.

2009. 12. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 12. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael ünnepi dala cikk képei
George Michael - George Michael ünnepi dala