Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megkésett listavezetés

Joe McElderry - Megkésett listavezetés

A Rage Against the Machine-t segítő kampány, hogy a kaliforniai rockzenekar 1992-es Killing in the Name című dala álljon a karácsonyi brit kislemezlista csúcsán, egy hétre korlátozódott, így megnyílt az út a legyőzött Joe McElderry előtt, és a 19. életévében járó fiatalember élt is a lehetőséggel.

A The X Factor előző négy győztese (Shayne Ward, Leona Lewis, Leon Jackson és Alexandra Burke) az ünnepek alatt vezette az összesítést, a tehetségkutató tévéműsor első győztese (Steve Brookstein) és az idei, hatodik sorozatban diadalmaskodó McElderry az ünnepek után foglalta el a rangsor legmagasabb pozícióját. Joe a Miley Cyrus által sikerre vitt The Climb átdolgozásával a múlt héten 450 838 eladott példánnyal a lista második helyén debütált, a héten 195 730 példánnyal az első helyre került. A The Climb jelenleg 2009 hatodik legvásároltabb felvétele a szigetországban, de biztosra vehető, hogy az első ötben végez. Az év legjobban fogyó dala a New York-i Lady GaGa eddig 857 ezer példányban elkelt Poker Face című slágere.

Puha József

2009. 12. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Puha József 2009. 12. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 29. 17:30
"message" "Csé"-nek: ja, és mi volt délben az a KÜLÖN váltás - pedig lett volna ideje szerintem "Bé"-nek is odaülnie beköszönni!? és mi volt az a Hidak gála tv-s ismétlések Csé általi ajánló? ami du.-ra ugye a Hidak stábjától lett, ahogy szokták. ("Csé" már mindenütt 'nyüzsög'?) :-) 'egyesek' 'kikoptak' a Hidak és a RTV tévés stábjából évekkel ezelőtt már, míg mások oda is 'betörnek', mint aki "Bé" nyomdokain jár hosszú évek óta (MMR, majd L-VTV., és talán már a Hidak is?) ;-P majd "Csé" megmutatja, hogy kell topon "pörögni"? ;-) ;-P MMR, Lendva, MMR, Lendva, MMR, Lendva...
Vendég 2009. 12. 29. 17:32
"sztárpletykák" rovat, vagy nem? ;-))) ;-P
Vendég 2009. 12. 29. 17:44
http://www.music.hu/news.php?cikk=8434

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megkésett listavezetés cikk képei
Joe McElderry - Megkésett listavezetésJoe McElderry - Megkésett listavezetés