Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga is Susan Boyle-t akarja

Susan Boyle - Lady Gaga is Susan Boyle-t akarja

Susan Boyle nevét egy éve még a kutya se ismerte, ma viszont Ő számít napjaink egyik legkeresettebb énekesnőjének. Egyre több zenész jelzi, hogy duettet szeretne vele énekelni, és most beállt a sorba Lady GaGa is.

Wild Horses

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb felfedezettje Susan Boyle volt, ehhez nem fér kétség. A Britain's Got Talent című tehetségkutató második helyezettje történelmet írt: első albuma úgy lett 2009 legkeresettebb lemeze lett Nagy-Britanniában, hogy csak az év végén, novemberben jelent meg, ráadásul tavaly a YouTube-on is Susanre voltak a legtöbben kíváncsiak.

Azonban az énekesnő nem csak a rajongók, hanem a pályatársak szimpátiáját is egyből kivívta, hiszen eddig olyan nevek jelezték, hogy szeretnének vele együtt dolgozni, mint 50 Cent, Andrea Bocelli, valamint legutóbb Lady Gaga.

Susan Boyle - Lady Gaga is Susan Boyle-t akarja

„Szeretem Susan Boyle-t. Számomra Ő volt az év nője 2009-ben, hiszen tavaly több dolgot valósított meg, mint más művészek egy egész élet alatt. Tavaly ilyenkor még senki sem tudta, hogy ki Ő, most viszont a világ legismertebb zenészeit taszítja le a slágerlistákról. A stílusunk különböző, nem tudom, hogy lesz-e alkalmunk valaha is együtt dolgozni - de ha így lenne, az nagyszerű lenne!” – mondta Lady Gaga.

Juhász Gergely

2010. 01. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga is Susan Boyle-t akarja cikk képei
Susan Boyle - Lady Gaga is Susan Boyle-t akarjaSusan Boyle - Lady Gaga is Susan Boyle-t akarjaSusan Boyle - Lady Gaga is Susan Boyle-t akarja