Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Adócsaló az ’N Sync énekese?

NSync - Adócsaló az ’N Sync énekese?

J.C. Chasez elfelejtett befizetni 207.000 dollár adót Mississippi államnak, közben pedig az egyik legjobb barátját letartóztatták pedofília vádjával.

It's Gonna Be Me

Nem indult valami boldogan az újév az ’N Sync egyik énekesének: J.C. Chasez ajtaján ugyanis nemrég bekopogtattak az adóhatóság emberei és arról érdeklődtek, hogy a fiatalember ugyan miért nem fizetett be Mississippi államnak 206.965 ezer dollár – azaz csaknem 39 millió Ft – adót.

Chasez egyelőre nem szólalt meg az ügyben, tehát most még nem lehet tudni, hogy vajon a könyvelője kavart (vagy sikkasztott) el valamit, vagy esetleg maga az énekes volt olyan ostoba, hogy megfeledkezett a bevételeit terhelő adókról.

NSync - Adócsaló az ’N Sync énekese?

Érdekes, hogy nem csupán J.C.-nél, hanem a barátainál is áll a bál: december végén ugyanis gyermekmolesztálás vádjával letartóztatták Shane Sparksot, akivel az énekes az America's Best Dance Crew című műsorban zsűrizte a versenyzőket…

Juhász Gergely

2010. 01. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Adócsaló az ’N Sync énekese? cikk képei
NSync - Adócsaló az ’N Sync énekese?NSync - Adócsaló az ’N Sync énekese?NSync - Adócsaló az ’N Sync énekese?NSync - Adócsaló az ’N Sync énekese?