Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jön az első Green Day musical

Green Day - Jön az első Green Day musical

Március második felében debütál a Broadwayen a Green Day ’American Idiot’ című darabja, amiben a zenekar két legutóbbi stúdióalbumának legjobb dalai szólnak majd.

Wake Me Up When September Ends

Tavasszal új oldaláról mutatkozik be a Green Day: Billie Joe zenekara ugyanis már javában készíti első musical darabját, amit március végén fognak bemutatni a Broadwayen. Az American Idiot című színpadi show cselekményéről egyelőre semmi sem szivárgott ki, az azonban biztos, hogy a darabban a két legutóbbi Green Day album, az ’American Idiot’ és a ’21st Century Breakdown’ dalai szólnak majd.

Green Day - Jön az első Green Day musical

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy ezt a show-t hamarosan bemutatják a Broadwayen” - mondta a darab kapcsán az együttes frontembere, Billie Joe Armstrong. Nagy divat mostanában, hogy a zenészek ilyen fába vágják a fejszéjüket: a U2 például a Pókember történetét feldolgozó darabhoz írt zenét, amit februárban mutatnak be, szintén a Broadwayen.

Juhász Gergely

2010. 01. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jön az első Green Day musical cikk képei
Green Day - Jön az első Green Day musicalGreen Day - Jön az első Green Day musicalGreen Day - Jön az első Green Day musicalGreen Day - Jön az első Green Day musical