Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Robbie Williamsszel duettezne Leona Lewis

Leona Lewis - Robbie Williamsszel duettezne Leona Lewis

Az énekesnő idén több dalt is szeretne rögzíteni Robbie Williamsszel, ráadásul ez az együttműködés most mindenkinek nagyon jól jönne.

I See You

A 24 esztendős Leona Lewis duettet tervez Robbie Williamsszel, és ahogy ez a hír napvilágot látott, Simon Cowell – aki Leona mentora volt az X Factorban – máris üdvözölte az ötletet.

Cowell ugyanis úgy véli, hogy az éppen arénaturnéra készülő Robbie Williamsnek nem is jöhetett volna jobbkor Leona Lewis javaslata, ráadásul az X Factor producerei régóta szeretnék leszerződtetni Robbie-t zsűritagnak, ehhez pedig mi más is lehetne nagyobb reklám, mint egy közös dal a tehetségkutató egyik legnagyobb felfedezettjével, Leona Lewis-zal.

Leona Lewis - Robbie Williamsszel duettezne Leona Lewis

Szóval ez az együttműködés most igazán gyümölcsöző lenne mindenkinek, ráadásul az énekesnő úgy tervezi, hogy a közeljövőben több dalt is felénekel Robbie Williamsszel. Úgy legyen.

Juhász Gergely

2010. 01. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Robbie Williamsszel duettezne Leona Lewis cikk képei
Leona Lewis - Robbie Williamsszel duettezne Leona LewisLeona Lewis - Robbie Williamsszel duettezne Leona LewisLeona Lewis - Robbie Williamsszel duettezne Leona LewisLeona Lewis - Robbie Williamsszel duettezne Leona Lewis