Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Val Kilmerrel forgat 50 Cent

50 Cent - Val Kilmerrel forgat 50 Cent

A rapper következő filmjének Gun lesz a címe, lövöldözős-drogos krimire számíthatunk Val Kilmerrel, akivel 50 Cent már másodjára játszik együtt.

Window Shopper

Val Kilmerrel forgatja következő filmjét 50 Cent, a Gun című dráma az illegális kábítószer-és fegyverkereskedelemről szól majd. A rapper egyébként nem most fog először együtt játszani Val Kilmerrel, hiszen mindketten szerepeltek a 2009-es A vér utcái című filmben.

A Gun forgatása már néhány héten belül elkezdődik Grand Rapidsben (Michigan), és külön érdekesség, hogy a film forgatókönyvét maga Fifty írta – bár ezen nem csodálkozunk, hiszen Ő már 12 éves korában dílerkedéssel kereste a kenyerét, szóval van némi fogalma a drogok világáról.

50 Cent - Val Kilmerrel forgat 50 Cent

A rapper tehát ügyesen építgeti tovább filmes karrierjét, ráadásul a közeljövőben még két másik saját forgatókönyvvel is elő fog rukkolni, amikből szintén egész estés mozit forgatnak.

Juhász Gergely

2010. 01. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Val Kilmerrel forgat 50 Cent cikk képei
50 Cent - Val Kilmerrel forgat 50 Cent50 Cent - Val Kilmerrel forgat 50 Cent50 Cent - Val Kilmerrel forgat 50 Cent50 Cent - Val Kilmerrel forgat 50 Cent