Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójába

The Pussycat Dolls - Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójába

A lánycsapat egyik legtehetségesebb tagjának tartott Jessica Sutta idén kiadja első szólóalbumát, ami jóval dance-orientáltabb lesz, mint Pussycat Dolls dalai. A többieket meg állítólag kirúgják.

Don't Cha (Live)

Nicole Scherzinger után idén egy másik Pussycat Dolls tag, Jessica Sutta is szólókarrierbe kezd. A 28 esztendős énekesnő négy évig turnézott az együttessel és most látta elérkezettnek az időt arra, hogy egyedül is kipróbálja magát.

„Ez az év nagyon zsúfolt lesz nekem, hiszen elkezdtem dolgozni az új albumomon. Ezzel egy egészen új fejezet kezdődik az életemben, többek között azért is, mert imádom a dance zenét és a szólólemezemet is a pop és dance fogja jellemezni. Szeretnék együtt dolgozni dj-kkel, mint például David Guetta, vagy Eric Morillo, Ők a kedvenc lemezlovasaim” – mondta Jessica, aki tényleg nagyon vonzódik az elektronikus zenéhez, hiszen közreműködött Paul Van Dyk 2007-es ’White Lies’ című dalában is.

The Pussycat Dolls - Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójába

Mindeközben pedig az a hír járja, hogy Nicole Scherzinger kivételével az összes lányt kirúgják a Pussycat Dollsból és új tagokat keresnek a helyükre, szóval Jessica a legjobbkor lát neki egy önálló albumnak.

Juhász Gergely

2010. 01. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 02. 16. 17:58
nicole fantasztikus csaj,o a világ csodaja ,szerintem fantasztikusabb mint mas csaj,ez az igazsag!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójába cikk képei
The Pussycat Dolls - Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójábaThe Pussycat Dolls - Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójábaThe Pussycat Dolls - Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójábaThe Pussycat Dolls - Újabb szög a Pussycat Dolls koporsójába