Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A fia ihlette Christina Aguilera új albumát

Christina Aguilera - A fia ihlette Christina Aguilera új albumát

Márciusban jelenik meg Christina Aguilera új albuma Bionic címmel, amely teljesen más stílusú lesz, mint a hölgy előző munkái. Aguilerát ugyanis most mindenben a kétéves kisfia inspirálta.

Candyman (Live)

Christina Aguilera 2007 februárjában adott életet első gyermekének, Maxnek, és a pici érkezése bizony az énekesnő munkásságára is rányomta a bélyegét, szerencsére pozitív értelemben. Christina márciusban megjelenő új albumának dalait ugyanis a kicsi Max ihlette, emiatt pedig a Bionic megint egy teljesen új oldaláról mutatja be a fiatal dívát.

„Az első albumom teljesen popos volt, a ’Stripped’ című lemezemet a fájdalom ihlette, a ’Back To Basics’ pedig a múltamhoz nyúlt vissza. Ez az új korong viszont a jövőről szól – arról, hogy milyen szerepet játszik a fiam az életemben, hogy arra motivál: játsszak és jól érezzem magam” - mondta az énekesnő az új lemez kapcsán.

Christina Aguilera - A fia ihlette Christina Aguilera új albumát

Megnyugtatjuk a férfi olvasóinkat: ez nem jelenti azt, hogy Aguilera szexi színpadi ruhái is örökre eltűnnek, a sztár ezeket csupán pihenteti egy ideig:

„Az anyaság rendkívül kreatívan hat rám, de anyaként nem kellene ilyen ruhákat hordanom, az nem lenne fair. Fontos, hogy anyaként is megtartsd magad ugyanolyan erősnek, amilyen vagy” – véli Christina Aguilera.

Juhász Gergely

2010. 01. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 07. 18:47
BioNic
Vendég 2010. 01. 11. 11:13
Ígéretes producerek és szövegírók dolgoztak Christina-val a lemezen. Biztosan jó lesz, eddig sem kellett csalódni egy lemezében sem. Csak remélem ezen is tartja a számok mennyiségét és nem 12 dal lesz a korongon :) Ha egyszer 4 évet kellett erre várni, akkor adjon még pár számot :)
Vendég 2010. 01. 11. 18:14
és akko' mi van? lehidaljak? ;-P
Vendég 2010. 01. 12. 18:34
azt is én írtam tegnap, a Gin Tonicos alatt. ;-P

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A fia ihlette Christina Aguilera új albumát cikk képei
Christina Aguilera - A fia ihlette Christina Aguilera új albumátChristina Aguilera - A fia ihlette Christina Aguilera új albumátChristina Aguilera - A fia ihlette Christina Aguilera új albumátChristina Aguilera - A fia ihlette Christina Aguilera új albumátChristina Aguilera - A fia ihlette Christina Aguilera új albumát