Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael hallani sem akar a Whamről

George Michael - George Michael hallani sem akar a Whamről

Úgy egy évvel ezelőtt röppent fel a hír, hogy esetleg újra összeáll a Wham, ám George Michael most kijelentette: esze ágában sincs feléleszteni régi zenekarát. Sőt, az énekes azt is elmondta, hogy szerinte mi volt a legcikibb dolga abból az időszakból.

The Edge Of Heaven

Éppen egy évvel ezelőtt lehetett arról olvasni, hogy George Michael tárgyalásokat folytat régi zenésztársával, Andrew Ridgeley-vel a Wham felélesztéséről. Akkor még úgy volt, hogy az ötletből lehet valami – ráadásul Andrew kifejezetten örült a megkeresésnek –, ám George Michael a héten azt mondta: ezt a korszakot lezártnak tekinti, a Wham nem tér vissza.

„A Wham éppen arról szólt, hogy fiatalok vagyunk, és ezt egy bizonyos kor után már nem lehet újra átélni. Andrew Ridgeley és én még mindig jóbarátok vagyunk, de attól tartok, hogy így együtt sosem fogunk visszatérni. Ebben mindketten egyetértünk” – jelentette ki a világhírű énekes, aki azt is elárulta, hogy szerinte mi volt a legcikisebb dolog a Wham-es időszakában:

George Michael - George Michael hallani sem akar a Whamről

„Amikor visszanézem az akkori magamat, az már-már megalázó… Ott van a szőke hajam. Hosszú hajat növesztettem, mert nem akartam önmagam lenni. Ráadásul azt gondolom, hogy a füleimben lógó, már-már függönygyűrűk látványát idéző fülbevalóimat is igazán nélkülözhettem volna…” - véli George Michael. Elnézve ezt a fotót, ebben bizony igazat kell adnunk.

Juhász Gergely

2010. 01. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 08. 21:01
Az a véleményem róla, hogy k...a jó. Tessék még ilyeneket írni nekem!
Vendég 2010. 01. 09. 0:52
Klassz cikk! Egyetértek előttem szóló Guesttel, kérlek, írjál még ilyeneket Juhász Gergely! Nekem egyébként nagyon tetszett a szőke haja meg a fülbevalói :) De igaza van GM-nek, ez AKKOR volt--egy negyvenes férfitől már furcsán jönne ki. Most viszont nagyon helyes!
Vendég 2010. 01. 13. 15:34
Szerintem is nagyon jó a cikk!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael hallani sem akar a Whamről cikk képei
George Michael - George Michael hallani sem akar a WhamrőlGeorge Michael - George Michael hallani sem akar a WhamrőlGeorge Michael - George Michael hallani sem akar a Whamről