Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nézd meg a HIM új klipjét

HIM - Nézd meg a HIM új klipjét

A finn zenekar rém gyenge klipet készített a Heartkiller című vadonatúj dalukhoz, tessék klikkelni és megmutajuk.

Heartkiller

Február 9-én jelenik meg a HIM hetedik stúdióalbuma Screamworks: Love in Theory and Practice címmel, erről pedig az első sláger a Heartkiller névre keresztelt dal lesz. Ehhez el is készült a videoklip - melyet fentebb mi is megmutatunk -, bár szerintünk 2010-ben egy ilyen gyenge klippel előjönni több, mint ciki. De mindegy, a HIM-et sosem a klipekért szerettük.

”Ami a szövegeket illeti, ez lett a szexualitással leginkább átfűtött albumunk, jó példa erre az Impaled Nazarene című dal. Látnotok kellett volna, ahogy az éjszaka közepén kiszámoltam a vokálokat… Nem tudtam abbahagyni a munkát reggel kilencig, aztán két óra alvás után megint folytattam a teendőket” - mondta a frontember Ville. Szóval az egy hónap múlva érkező album dalaiba jóval több energiát öltek, mint ebbe a klipbe, hála az égnek.

Juhász Gergely

2010. 01. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 12. 16:06
Persze, hogy rémgyenge, elvégre Ville Valo nem "transform ya" egy Bugattivá. Ezt várjátok, vagy mi?
Vendég 2010. 03. 18. 8:46
még jó h nem mainstream shit... nekem bejön, visszarángatott a stílushz!
Vendég 2010. 03. 25. 12:26
szerintem egy letizztult, kiteljesedett , mondhati megkomolyodott vagy felnőtt ...ezek a kifejezések jutnak eszembe az albumról. De mindenképpen más, ahogy mindig minden változik, fizikai és érzelmi hatások következtében s az idő múlásával, az lenne erőltetett, ha a régihez ragaszkodna, miközben pedig már semmi sem pontosan ugyanaz.érdemes lecsekkolni a hozzászólásait egy-egy dalhoz a youtubeon, szerintem az interjúkban nagyon mély elgondolkodtató dolgokat mond.."you have to go to the depth of hell occasionally to appreciate the glimps of heaven" vagyis néha a pokol mélységébe kell menned hogy értékeld a mennyország pillantását...milyen igaz!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nézd meg a HIM új klipjét cikk képei
HIM - Nézd meg a HIM új klipjétHIM - Nézd meg a HIM új klipjétHIM - Nézd meg a HIM új klipjétHIM - Nézd meg a HIM új klipjét