Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

The Pussycat Dolls - Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

Húsz hónap után véget ért Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton kapcsolata, a szakításról szóló hírt már a pár szóvivője is megerősítette.

Hush Hush

Tavaly nyáron egyszer már felröppent a hír arról, hogy Nicole Scherzinger szakított a Forma 1-es pilóta Lewis Hamiltonnal, ám néhány nappal később a pár cáfolta ezeket a pletykákat. Most viszont biztosan eldőlt, hogy a két híresség külön utakon folytatja: Nicole és Lewis ugyanis 20 hónap után véget vetett a kapcsolatuknak, hogy mindketten a saját karrierjükre tudjanak koncentrálni.

The Pussycat Dolls - Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

”Ez szomorú, mert Nicole és Lewis szerették egymást, amikor csak együtt mutatkoztak, mindig nevettek. De nem tudták tovább építeni a saját karrierjüket úgy, hogy együtt vannak. Nem egy harmadik fél miatt szakítottak, a munkájuk miatt történt így” - mondta a pár egyik barátja.

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton kapcsolata már tavaly év végén zátonyra futott, decemberben is alig találkoztak, csak karácsony első napját töltötték együtt. A két híresség 2007 novemberében ismerte meg egymást az MTV díjkiosztóján, a kapcsolatuk 2008 májusában kezdődött.

Juhász Gergely

2010. 01. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton cikk képei
The Pussycat Dolls - Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis HamiltonThe Pussycat Dolls - Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis HamiltonThe Pussycat Dolls - Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis HamiltonThe Pussycat Dolls - Most tényleg szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton