Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb orosz csaja van Ronnie Woodnak

Rolling Stones - Újabb orosz csaja van Ronnie Woodnak

A Rolling Stones gitárosa néhány hete szakított a 21 esztendős Ekaterina Ivanovával, azonban máris új partnert talált magának: a hölgy 26 esztendős és szintén orosz.

Anybody Seen My Baby

Ronnie Woodnak nagyon bejönnek az orosz hölgyek: a veterán rocker 20 hónapig járt együtt a pincérnő Ekaterina Ivanovával – aki miatt a gitáros felesége be is adta a válópert –, ám a napokban a Stones zenésze ismét becsajozott, és most is egy fiatal orosz lányt hálózott be.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a hölgy 26 éves, Hannah Kamelmachernek hívják – a szülei oroszok –, és PR területen dolgozik. Ő és Ronnie a múlt héten ismerkedtek meg Surreyben egy kínai étteremben, innen együtt távoztak és Hannah már az éjszakát is a Stones zenészével töltötte.

Rolling Stones - Újabb orosz csaja van Ronnie Woodnak

„A sarokban üldögéltek egy asztalnál, nagyon barátságosnak tűntek” - mondta róluk egy szemtanú. Hannah Kamelmacher szomszédai azóta megerősítették, hogy a fiatal lány aznap este tényleg nem tért haza a saját lakásába, vagyis egyértelmű, hogy Ő és Ronnie Wood már le is zavarták az első szerelmes éjszakát. Dászvidánnyá.

Juhász Gergely

2010. 01. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb orosz csaja van Ronnie Woodnak cikk képei
Rolling Stones - Újabb orosz csaja van Ronnie WoodnakRolling Stones - Újabb orosz csaja van Ronnie WoodnakRolling Stones - Újabb orosz csaja van Ronnie WoodnakRolling Stones - Újabb orosz csaja van Ronnie WoodnakRolling Stones - Újabb orosz csaja van Ronnie Woodnak