Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tíz év után új klipet készített Sade

Sade - Tíz év után új klipet készített Sade

A híres nigériai-brit énekesnő szereti szép, a kerek számokat: utoljára 2000-ben adott ki albumot, a következő nagylemeze pedig idén, 2010 februárjában jelenik meg. Az első új klip már el is készült, megmutatjuk!

Soldier Of Love

A rádiókban elég gyakran lehet hallani a Smooth Operator című világslágert, ez az a dal, amivel Sade megalapozta a karrierjét még 1984-ben. Az énekesnőnek azóta már öt másik albuma is megjelent, ezek viszont csak mérsékelt sikert arattak (és ez nagyon enyhe kifejezés), így Sade összekapta magát és az új nagylemezén majdnem tíz hosszú évig dolgozott.

Ennek a munkának a gyümölcse lesz a februárban megjelenő ’Soldier Of Love’ névre keresztelt vadonatúj korong, rajta a címadó dallal, melynek videoklipjét fentebb mi is megmutatjuk. Sade legutóbbi albuma a 2000-es Lovers Rock volt.

Juhász Gergely

2010. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 24. 16:37
hol lehet letölteni az uj albumát?
Vendég 2011. 06. 20. 11:01
sztem a többi albuma is hasonló sikereket arattak, mint az első. És már elnézést, de a cikk írója egy idióta!! Sade többi albuma is több milliós eladásokat produkáltak. Méghogy enyhe kifejezés...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tíz év után új klipet készített Sade cikk képei
Sade - Tíz év után új klipet készített SadeSade - Tíz év után új klipet készített SadeSade - Tíz év után új klipet készített SadeSade - Tíz év után új klipet készített Sade