Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

U2 - Pókember musical!

U2 - U2 - Pókember musical!

Egy kis csúszásban van az U2 által jegyzett "Spider-Man Turn Off the Dark" darab Broadway-i bemutatója, mivel úgy néz ki nem sikerül tartani a premier február 25-re megcélzott időpontját. Ezért mindenkinek megígérték, hogy ha szükséges visszaváltják a jegyeket.

A producerek ennek ellenére magabiztosan azt nyilatkozták hogy „minden a legnagyobb rendben” halad, a próba előadások, és a premier időpontját rövidesen nyilvánosságra is fogják hozni.

Szerencsére nem sokan váltották vissza a jegyeiket (ami a U2 igen magas népszerűségével is magyarázható) a legtöbb rajongó türelmesen vára végleges időpontra – reméljük ezek már tarthatóak lesznek.

U2 - U2 - Pókember musical!

A „pókember musical” egyébként elég zavaros múlttal bír, elég ha csak arra gondolunk, hogy pl. nyáron pénzügyi problémák miatt hirtelen minden munkát leállítottak az előadással kapcsolatban egy időre. Ha hihetünk a híreszteléseknek akkor az összes költség több mint 50 millió dollárra fog rúgni, ami azért nem kevés.

A darabot Julie Taymor rendezi, és ami a mi szempontunkból érdekesebb: az összes zenei részt Bono és Edge jegyzi a U2-ból

“Nagyon büszkék vagyunk rá!” - Nyilatkozta Bono az előadás kapcsán.

„Úgy néz ki hogy tudjuk magunkat tartani a februári kezdéshez. A mi Peter Parker-ünk sokkal több lesz mint az eddigiek. Nem egy Kurt Cobain, de mindenképpen egy „lógós fazon”, egy alapvetően félénk fickó” - Bono szerint az általuk életre keltett szuperhős ilyen téren is különbözni fog a képregényekben és filmeken eddig látottaktól.

Edge szerint a darab közelebb lesz az operához mint a klasszikus Brodway musical-hoz: “Érinteni fogja az operát, de benne van az a bizonyos rock&roll érzés is. A dalok eléggé karakterek által megihletett dolgok lesznek, mindenesetre nagyon nem hétköznapi nóták. Nem olyanok amihez eddig hozzászoktunk. Éppen ezért, mivel inkább opera lesz mint musical, nem is nagyon szeretnénk ha ezt musical-nak hívnák.”

Úgy fest, hogy minden Pókember dal ami felcsendül Peter Parker előadásában, kétségtelenül nagyon meglepő lesz, mert a hagyományos pókemberes gumiruhában nem igazán láttunk még senkit így sem énekelni.

-CsL-

2010. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

U2 - Pókember musical! cikk képei
U2 - U2 - Pókember musical!U2 - U2 - Pókember musical!