Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ronnie Woodot egy nap után kirúgta az új nője

Rolling Stones - Ronnie Woodot egy nap után kirúgta az új nője

Tegnap írtunk róla, hogy a Rolling Stones gitárosának új barátnője van, ám a románc egyetlen nap után véget ért. Szegény Ronnie-nak nagyon nincs szerencséje az orosz hölgyekkel.

Satisfaction (Live)

Ronnie Wood nagyon rossz lóra tett, amikor egy bárban másfél éve merev részegen felszedett egy 20 éves, Ekaterina Ivanova nevű orosz pincérnőt. Erre a kapcsolatra ugyanis nemcsak a zenész házassága, de a válóper miatt a fél vagyona is ráment, ráadásul a románc tavaly decemberben igen csúnyán ért véget: Ronnie Wood egy átmulatott éjszaka után összeverte Ekaterinát, amiért a Stones zenészét nem sokkal később le is tartóztatták.

Rolling Stones - Ronnie Woodot egy nap után kirúgta az új nője

Ronnie azonban nem tanult a hibájából és a múlt héten szintén egy orosz hölgyet környékezett meg, a 26 éves Hannah Kamelmachert, akivel a megismerkedésük után néhány órával egyből a gitáros hálószobájában kötöttek ki. Ronnie Wood azonban ekkor valószínűleg igen gyenge teljesítményt nyújtott, ugyanis Hannah már másnap elhajtotta a zenészt telefonon.

”Legutóbb múlt vasárnap találkoztunk, kalandos napokat töltöttünk együtt, de soha többé nem akarom látni Őt…” - zárta rövidre a témát a The Sun című lapnak adott interjújában az orosz szülőktől származó Hannah. Ájkengetnószediszfeksön.

Juhász Gergely

2010. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ronnie Woodot egy nap után kirúgta az új nője cikk képei
Rolling Stones - Ronnie Woodot egy nap után kirúgta az új nőjeRolling Stones - Ronnie Woodot egy nap után kirúgta az új nőjeRolling Stones - Ronnie Woodot egy nap után kirúgta az új nője