Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra együtt a Simon And Garfunkel

Simon And Garfunkel - Újra együtt a Simon And Garfunkel

A világhírű duó áprilisban a New Orleans-i Jazz Fesztiválon fog zenélni, ez már a második nagy újrakezdés a 2004-es turné után. Lehet, hogy jön az új Simon And Garfunkel album?

Sound Of Silence (Live)

Szinte hihetetlen, de a Simon And Garfunkel duó már majdnem 50 esztendős zenei múlttal rendelkezik, hiszen Paul Simon és Art Garfunkel első közös albuma 1964-ben jelent meg.

A két zenész azóta is kitűnő egészségi állapotnak örvend, ráadásul – hála a jó égnek – fellépéseket is vállalnak, hol szólóban, hol pedig együtt. Közösen fognak koncertezni idén áprilisban a New Orleans Jazz and Heritage Festival-on is, amin kétségtelenül Ők lesznek a legnagyobb húzónevek, pedig rajtuk kívül többek között a Pearl Jam és Aretha Franklin is színpadra lép majd.

Simon And Garfunkel - Újra együtt a Simon And Garfunkel

A Simon And Garfunkel 1970-ig volt aktív együttes, ám a szétválásuk óta többször is összeálltak egy-egy koncertre: először 1983-ban tértek vissza, aztán 2004-ben végigcsináltak egy kisebb amerikai turnét, de tavaly is adtak egy meglepetéskoncertet New Yorkban. Még az is lehet, hogy a duó ezzel egy új nagylemeznek melegíti elő a terepet, ami a 2010-es esztendő egyik legnagyobb zenei szenzációja lenne...

Juhász Gergely

2010. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra együtt a Simon And Garfunkel cikk képei
Simon And Garfunkel - Újra együtt a Simon And GarfunkelSimon And Garfunkel - Újra együtt a Simon And GarfunkelSimon And Garfunkel - Újra együtt a Simon And GarfunkelSimon And Garfunkel - Újra együtt a Simon And Garfunkel