Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rockzene Sitkén töretlenül

Sitkei Rockfesztivál - Rockzene Sitkén töretlenül

1987 óta mindössze egyetlen év volt (1995.) amikor a rendezvény elmaradt, de 2010-ben már a 23. (hivatalosan 24.) fesztivált rendezik a sitkei Kápolnáért. Idén szavazni is lehet a fellépőkre.

A sitkei Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület internetes szavazást indított, hogy megtudja, mely zenekarok fellépését szeretné látni-hallani leginkább a közönség 2010. augusztus 28-án, a 24. Sitkei Rockfesztiválon.

A szavazás még pár napig, 2010. január 15-ig tart a fesztivál weboldalán www.sitkeirockfesztival.hu oldalon! Most mindenki elmondhatja véleményét a rendezvényről!

A Koncert a kápolnáért rendezvénysorozat a klasszikus rockfesztiválok jegyében kerül megrendezésre minden év augusztusának utolsó szombatján Sitkén, a kápolna tövében. A 24 éves múltra visszatekintő fesztivált a magyar rockzene olyan alakjai fémjelzik évről-évre, mint Balázs Fecó, a Lord, a Kormorán, az Edda, a Deák Bill Blues Band, vagy az Ossian, a Bikini, a Beatrice és még sokan-sokan mások.

A családi-baráti piknikkel egybekötött, rockzenei örömünnepre 2010-ben is mindenkit szeretettel várnak a szervezők a sitkei domboldalon!

Gab

2010. 01. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

További Sitkei Rockfesztivál cikkek

További friss zenei hírek »

Neked mi a véleményed?

Gab 2010. 01. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2015. 05. 10. 8:53
Klassz))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rockzene Sitkén töretlenül cikk képei
Sitkei Rockfesztivál - Rockzene Sitkén töretlenül