Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kiállítás a német popzenéről: Music-X

Music-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-X

Gondolom mindenki ismeri ezeket a német zenekarokat vagy előadókat: Kraftwerk, Paul Van Dyk, Rammstein, Tokio Hotel, Peter Fox, Cinema Bizarre, vagy akár a Scooter. Ha érdekel a német popzene, akkor a Music-X neked készült.

Ez a kiállítás a német zenék - mondjuk úgy - interaktív bemutatója. A legfelkapottabb stílusokat vonultatja fel, külön-külön, egyedileg berendezett stage-eken a négy fő vonulatot: pop, indie, hip-hop, techno. Ráadásul külön jó, hogy a német életérzés is eléggé átjön a kiállított tárgyakon át, a videókon és persze a zenéken keresztül.

Négy nagy méretű videófalon mennek a klipek folyamatosan, minden egyes helyszínen számtalan kiállítási tárgyat nézhetünk meg, és a plafonból lógó (természetesen német Seinnheiser, mi más lenne) fejhallgatókból is kedvedre válogathatsz, hallgathatod a kedvenc zenéidet. Haverokkal is érdemes elmenni eyg kicsit lógni, minden egyes helyen le lehet ülni – az indie szobában pl. egy csomó sörös rekesz van erre a célra, de a techno stage se egyszerűen néz ki!

Music-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-X

Az egyik legnagyobb durranása a kiállításnak egyértelműen a Tokio Hotel szekció, ahol minden van ami szem-szájnak ingere. A rajongóknak kötelezővé kellene tenni a kiállítást, de a többieknek is erősen ajánlott – ilyen rajongói relikviákat ritkán látni. Volt olyan németországi koncertjük, ahol több mint 200 tini ájult el (szó szerint) a koncerten – el lehet képzelni mennyien küldenek valamit a bandának.

A Millenáris Park B épületében tudjátok megnézni (szerintem érdemes).

Csináltunk pár képet róla kedvcsinálónak - a galériában megtaláljátok!

-CsL-

2010. 01. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

-CsL- 2010. 01. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
VENDÉG 2015. 01. 26. 8:47
Szupi!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kiállítás a német popzenéről: Music-X cikk képei
Music-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-XMusic-X (pop) - Kiállítás a német popzenéről: Music-X