Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jason Donovan a Világok harcában

Jason Donovan - Jason Donovan a Világok harcában

Jason Donovan a 2008-as visszatérő albumával akkorát bukott, hogy arra nincsen szó, így a szebb napokat is látott énekes most inkább a színházakban próbál bizonyítani.

Sealed With A Kiss

Jason Donovan, a nyolcvanas évek szupersztárja hosszú csend után 2008 nyarán ismét hallatott magáról: ekkor jelentette be ugyanis, hogy új nagylemezt készít. Bár ne tette volna. Három hónappal később ugyanis megjelent az énekes Let It Be Me című visszatérő korongja, ám olyan gyengére sikeredett, hogy egyetlen dal sem tudott róla értékelhető eredményt elérni a slágerlistákon.

Jason Donovan - Jason Donovan a Világok harcában

Donovan tehát a zenei életben nem sok jóra számíthat, azonban színészként több komoly produkcióban is leszerződtették: ma például kiderült, hogy az övé lesz az egyik szerep a The War Of The Worlds – Alive On Stage! című színpadi darabban, ami ugye a Világok harca című film musical változata. A novemberben bemutatásra kerülő produkcióban ráadásul – amit várhatóan több európai színház is a műsorára tűz – nem Jason Donovan lesz az egyetlen húzónév, hiszen rajta kívül az Atomic Kitten egyik énekesnője, Liz McClarnon is megcsillogtatja majd a színészi képességeit. Aki pedig esetleg nem ismerné a War Of The Worlds történetét, az vasárnap este kapcsolja be a Tv2-őt, ott ugyanis levetítik a film 2005-ös átiratát Tom Cruise főszereplésével.

Jason Donovan - Jason Donovan a Világok harcában

Donovant egyébként pár hónapja az ausztrál Neighbours című sorozatba is visszahívták szerepelni, ez volt ugye az a tévés produkció, ami elindította hősünk karrierjét még 1989-ben. Lehet, hogy ezen a képen éppen az egyik forgatásra gyúr egy sajtburgerrel.

Juhász Gergely

2010. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jason Donovan a Világok harcában cikk képei
Jason Donovan - Jason Donovan a Világok harcábanJason Donovan - Jason Donovan a Világok harcábanJason Donovan - Jason Donovan a Világok harcábanJason Donovan - Jason Donovan a Világok harcában